CMS modules by everest poker.


GRAN EXIT DEL V CAMPIONAT DE TRUC

Imprimir
Creado en Lunes, 06 Octubre 2014

El passat dissabte 4 d'octubre, va tindre lloc a la Nau Jove una nova edició del nostre ja tradicional campionat de  truc, que ha segut el mes important d'enguany de tots els celebrats a la província, tant en parelles participants, com en premis donats.

Seixanta-sis parelles vingudes de poblacions de tota la província, de llocs tants distants com El Puig, Benicull, Montaverner, la Pobla Llarga, la Pobla de Vallbona, Tavernes Blanques, Bétera, L’Alcúdia, Benifaió, Alfara del Patriarca, Sedaví, Benetússer, Torrent, Aldaia, Paiporta, Valencia i Silla, entre altres,  es donaren cita a la Nau Jove on varen gaudir jugant al joc de taula mes tradicional i valencià. Cal destacar que per primera vegada des de que celebrem el campionat Silla ha sigut la població que mes parelles ha aportat, amb un total de quinze parelles.

El campionat va estar molt disputat, pel mati es juga la fase de grups, y després de dinar, començaren les eliminatòries directes, a les 20:00 hores començà la gran final que va guanyar la parella formada per Jose Gomez i Francisco Javaloyas de Xirivella contra Daniel Moran i Jose Luis Morote de Valencia.

La final del premi de la repesca la guanyaren David i Juan Andres de Paterna.

Els participants ens varen felicitar per la bona organització, i ens animaren a organitzar mes edicions de este campionat que s'ha convertit ja, en un tot un referent.

 

 

Els Campions                                                                                   Els Subcampions

Els Campions de la repesca

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©