CMS modules by everest poker.


SOPAR D'HOMENATGE ALS FALLERS D'HONOR

Imprimir
Creado en Jueves, 09 Febrero 2012

El passat 4 de febrer varem celebrar seu sopar d´homenatge als fallers d´Honor de l´any 2012. El sopar i la posterior cerimònia es va celebrar als salons Jardines de Venezia d´Albal, i va comptar amb una assistència de més de 100 persones.

L´acte començà a les 22:30 h. Prèviament, el president infantil, Rubén Iranzo i Serrador; la fallera major infantil, Sofia Sevilla i Gutiérrez; la fallera major, Arantxa Cabañas i Martínez, i el president, Jesús Sevilla i Soler, van rebre els convidats. A les 22:30 h van passar al saló amb els sons del pasdoble València.

Una vegada acabat el sopar, començà l´acte. El primer en acudir al centre de la sala per presidir-lo fou el president que va emocionar tots els assistents amb un discurs molt sentit. Després foren anomenades les falleres majors i el president infantil, al costat del president, per donar pas els fallers d´honor que passaren a ser homenatjats.

Quan acabà l´acte, varem gaudir de la discomòbil i de la barra lliure fins a altes hores de la matinada. La vetllada finalitzà a la discoteca Oh, Dios mio! a la qual acudiren els més joves i els més valents per acabar la nit. En conclusió, com digue el nostre president: “Va ser un acte en què tot el món acabà content i que ens serveix de preludi per a les que són les nostres festes, les FALLES.”

 


FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©