CMS modules by everest poker.


Presentades les nostres falles per al 2013

Imprimir
Creado en Lunes, 03 Diciembre 2012

El passat diumenge 2 de desembre varem presentar els esbossos de les nostres falles 2013, en un marc molt  apropiat per a la ocasió, com era la terrassa del centre-civic social a meitat fer del parc de l'alterò.

I diguem  que el lloc era molt apropiat perque tal i com ens conta el nostre artista Toni Fornes, la falla gran d'enguany tracta  sobre totes les obres inacabades que hi han al poble de Silla, i la nostra falla infantil tracta de lo bonic que estaria el poble en totes eixes obres acabades, on tots els veïns podríem  gaudir de estes instal•lacions, ara a meitat fer.

Enguany hem decidit tornat als orígens de les falles fent una falla critica, que tracta un tema local de molta  actualitat i que esperem agrade a tota la gent que vinga a vorela en falles, i que no deixe indiferent a ningú

Cal destacar que el nostre artista d'enguany Toni Fornes torna a plantar en nosaltres desprès de l'any 1997 on va plantar en la nostra comissió la seua primera falla gran, i també la falla infantil. i del any 1998 on ens va plantar la falla infantil.

Despres del acte, varem fer dinar al casal.

 

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©