CMS modules by everest poker.


III CAMPIONAT INTERNACIONAL DE TRUC

Imprimir
Creado en Miércoles, 24 Octubre 2012


El passat diumenge 30 de setembre, va tindre lloc a la Nau Jove el mes important campionat de truc fet en la historia en Silla. Noranta parelles vingudes de poblacions de tota la provincia, de llocs tants distants com Montaverner, Quatretonda, Xativa, El Puig, l'Eliana, Carlet, Benifaio, Alboraya, Torrent, Aldaia, Paiporta i Silla entre altres, es donaren cita a la Nau Jove on varen gaudir jugant al joc de taula mes tradicional i valencià.

El campionat va estar molt disputat, pel mati es juga la fase de grups, y despres de dinar, comensaren les eliminatories directes, a les 21:30 hores comensà la gran final que va guanyar la parella formada per  Jose Luis Henares i Roberto Gomez de Paterna contra Carlos Moya y Vicente Luis Guzman de Paiporta i Torrent.

La final del premi de la repesca la guanyaren Fco. Roberto Nuñez i Fidel Tuset de Silla i Valencia contra la parella de la nostra falla formada per Tomàs Palomares i Jose Rafael Peris.

Els participants ens varen felicitar per la bona organització, i ens animaren a organitzar mes edicions de este campionat que s'ha convertit ja, en un dels mes importants que es fan a la nostra comunitat.

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©