CMS modules by everest poker.


ACTES CAP DE SETMANA 18-20 FEBRER

Imprimir
Creado en Jueves, 17 Febrero 2011
Divendres 18 de Febrer:
  • A les 23:00 h. Exaltació de les Falleres Majors de Silla a la Nau Jove. Aquest acte esta organitzat per JLF, tot aquell faller que vullga anar que parle en Gabi, Ivan o Laura. Preu del Ticket 5 € majors, 3€ xiquets.

Dissabte 19 de Febrer:
  • A les 22:00 h. Sopar al Casal i despres anirem a pintar el escut a casa de Cristian i Virgínia, els nostres President i Fallera Major Infantil.
Diumenge 20 de Feber:
  • A les 12:00 h. Arreplega
  • A les 15:00 h. Dinar. Cal apuntar-se abans del diumenge en  la llista del casal.

FALLERS D'HONOR

El dia 26 de febrer es celebrarà l'acte de Fallers d'Honor al Saló “Jardines Venezia" d'Albal, es un bon moment per que els pares que ho desitgen puguen col·laborar amb la falla i passar una vetllada agradable amb la comissió, a més a més els nostres Fallers d'honor, sopen també amb nosaltres el dia 17 de març. Si vols més informació sobre que és ser faller d'honor i com fer-te, ficat en contacte en la delegació de protocol o al mail Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.** Ja estan al casal les llistes per a apuntar les carroses per a la cavalcada del pregó.
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©