CMS modules by everest poker.


Gran exit de participacio en la Quincena Cultural de la Falla Reis Catolics.

Imprimir
Creado en Miércoles, 06 Octubre 2010

La Quinzena cultura de la Falla Reis Catolics, ha sigut tot un exit de public i de participació. Tots i cada un dels actes realitzats han sigut seguits majoritariaments per la comissió, el veïnat i el poble de Silla que han pogut disfrutar de les nostres tradicions mes arrelades.

Els actes varen comenzar el passat diumenge 19 de setembre, amb el matinal de dansa que varem organitzar i va comptar amb la participació del nostre grup de dansa, i de grups de danses amics de Silla, Catarroja i Port de Sagunt. El public assitent va poder gaudir dels seus millors balls. A la finalitzacio del matinal es va servir un ví d´honor per als participants.

El Segon acte de la quinzena va ser l´exposició d´indumentaria tradicional valenciana. La exposicio se va inaugurar el dilluns 27 de setembre, i estava formada per  diversos trajes deixats per falleres i persones properes a la falla, que varen servir  per a mostrar al public assistent l´evolució de nostra indumentaria tradicional.

El dissabte 2 d´octubre, varem realitzar el aplec de grups de dolsaina i tabalet. Diversos grups de la comarca ens van deleitar, tant en el passacarrer com en la seua actuació, apropant la musica més tradicional al public present.

I Finalment el 3 d´octubre varem realitzar la dansà popular, ultim acte que tancava aquesta quinzena cultural. Els balladors anaren en passacarrer al parc municipal, on va comensar la dansà, que va finalitzar a la plaça del poble amb un multitudinari fandango ballat per tots els grups.
Els grups de dansa que ens acompanyaren provenien de diverses localitats de la nostra comunitat, com ara: Silla, Valencia, Alcasser, Picassent, Lliria, Benifaio, Canet, Port de Sagunt, Tavernes de Valldigna i Riola.

La Falla Reis Catolics vol agrair a la seua col.laboració a  Conselleria de cultura, Ajuntament de Silla, patrocinadors, aixi com a tots els grups de danses, dolsaina i tabal, i a les persones que ens deixaren els trajes de la indumentacia . Ja que sense la seua aportació no haguera sigut posible realitzar aquestos actes.


FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©