CMS modules by everest poker.


LA FALLA REIS CATÒLICS CELEBRARÀ LA FESTA DE SANT JOAN

Imprimir
Creado en Jueves, 12 Junio 2008
Image

El proper dissabte 21 de Juny Arriba la festa de Sant Joan, i la comissió de Falla Reis Catòlics vos te preparat un dia ple d'activitats i gran ambient. 

Per la vesprada, instal•larem al carrer unes atraccions on podran gaudir els mes xicotets. 

Durant anys, una de les tradicions més populars de la nostra comissió ha sigut la realització d'una Gran Tómbola Popular, coincidint amb la celebració d'aquesta festivitat. 

Enguany hem tornat a recuperar esta tradició, i tenim preparada una tómbola plena de regals: pernils, ulleres de sol, joies, joguets, roba, etc. Que te podras endur per nomes un euro la participacio. Desde ací, volem donar les gracies a totes les cases comercials que han col.laborat en nosaltres, ja que sense la seua aportació la tómbola no haguera segut possible. 

Aquest sorteig suposarà l'apoteosi d'una gran nit on se celebrarà un sopar en el carrer, on participa no sols el barri on residim, sinó associacions, grups polítics i altres ens públics i privats. A més, la sessió serà amenitzada pels playbacks realitzats pels nostres fallers i una fi de festa amb disco-mòbil. 

A mes, enguany la Delegació de Festejos a preparat una "xupiteria", on els nostres "barman" ens delitaran amb mil i un sabors diferents. 

Quina manera millor de celebrar la teua onomàstica , que tocant-te un pernil en la Tómbola o convidant als teus amics a una ronda de xupitos? 

Vos animem a tots a vindre i participar en la festa. 

I felicitats per avançat a tots els Joan i Joanes.

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©