CMS modules by everest poker.


Noticies 2008-2009

Breu resum Falles 2009

Ja s'han acabat les falles 2009, unes falles que hem viscut amb alegria, harmonia i amb molta intensitat.

La setmana fallera comença per nosaltres el divendres 13 de març amb els campionats de truc i parxís, on Paquito i Franco es coronaren com a Mestres Trucaors i Mar i Toñi com a campions de parxís.
 
Al dia seguent, varem plantar la nostra falla gran i varem fer el tradicional concurs de paelles, on la família Ortega va guanyar el primer premi.
 
El dia 15 varem plantar la falla infantil, i per la nit varem ser la sensació un any mes en l'arreplega del ninot, on varem anar en un autobús descapotable.
 
El dia 16 va passar el jurat a jutjar les nostres falles i per la nit tinguérem l'operació faller, on varem poder admirar la gran quantitat d'artistes que hi han en la nostra falla.
 
El dia 17 varem arreplegar els premis que enguany ens han donat, que varen ser els segí¼ents:
Llibret 4
Presentacio Infantil 2
Presentació Major3
Ninot indultat Major
Falla Infantil 4
Falla Infantil 5
 
Per la nit varem tindre el sopar amb els nostres Fallers d'honor i les actuacions d'Ana i Margot.
 
El dia 18 varem fer l'ofrena a la nostra patrona i per la nit tinguérem la Gran Disco Piràmide LAIA, que lamentablement va ser interrompuda per la guàrdia civil a les 4:15 del matí, cuan el en el carrer no cabia més gent.

El dia 19 pel matí anàrem a la missa de Sant Josep, de vesprada varem fer el passacarrer boig, i despres ja vingueren les cremaes de la falla infantil i la falla gran.

Este ha sigut un breu i ràpid resum de lo mes destacat de les falles 2009, ja teniu algunes fotos disponibles en la secció de fotos, en breu anirem afegint mes fotos i vídeos per que pugueu vore com ho hem passat.

Falles 2009, jo estigui allí, i tu??

La cremà del 19 de març passat va finalizar les Falles de 2009, unes festes que hem viscut amb tota la intensitat, on ho hem passat de lo més bé.
En breu ficarem les fotos de estos dies de festa i vos anirem fent un resum de tot el que hem fet.


CAP DE SETMANA ESPECTACULAR

Així va ser el passat cap de setmana, el dissabte, amb una cavalcada del pregó on tots ho passarem de lo més bé, amb la majoria de fallers i falleres disfressats de les formes més originals, i amb el pregó de nostres Falleres Majors Tania i Rocio

 

I espectaculars els nostres ninots indultats, que pogueren vore i admirar tot el poble en la inauguració de l'exposició del ninot el diumenge, posteriorment es va celebrar l'acte de lliurament de recompenses

 

En Breu disposareu de les fotos en la nostra web.

HORARI PASSACARRERS

DIA 17.

• ARREPLEGA PREMIS: CONCENTRACIO EN EL CASAL A LES 11:45 H.

• PASSACARRER VESPRADA: CONCENTRACIO EN EL CASAL A LES 18:45 H.DIA 18

• OFRENA. CONCENTRACIO EN EL CASAL A LES 16:30 H.DIA 19

• MISSA SANT JOSEP. CONCENTRACIO EN EL CASAL A LES 11:15 H.

• PASSACARRER BOIG CONCENTRACIO EN EL CASAL A LES 18:30 H. (AMB BLUSO I LA BANDA O FAIXI)

 

EN CAS DE VARIACIO EN ESTOS HORARIS S'AVISARÀ AMB CARTELS EN EL CASAL.

 

Recorda que ja esta disponible el programa de festejos en la nostra web on podràs consultar tots els actes que hem preparat per a la setmana fallera.Actes del proper cap de setmana

DIVENDRES DIA 6
               
               A les 17:00 h. Berenar infantil per als més menuts

DISSABTE DIA 7


                   A les 17:00 h. Ens anirem a la concentració de totes les comissions, on es donarà per iniciada la Cavalcada del Pregó. Donarem la volta al poble per gaudir tot el que es puga fins arribar a la plaça, on les Falleres Majors de totes les comissions ens dirigiran el tradicional pregó quedant així inaugurades les festes falleres.

                   A les 22:00 h. Sopar d'entrepà i ressaca al casal on acudeixen el fallers que tenen més ganes de festa.

DIUMENGE DIA 8

                   A les 10:00 h. Esmorzar .

                   A les 12:00 h. Tercera i ultima arreplegà.

                  A les 14:00 h. Dinar.

                 A  les 17: 00 h. Anirem a acompanyar a Tania, Tomàs, Rocio i Alejandro a l'ajuntament on la junta local fallera organitza l'exposició del Ninot, on s'exposaran tots els ninots majors i infantils que les comissions.
                Després es farà l'entrega de recompenses de la Junta Central Fallera als fallers als que se´ls ha concedit alguna, i recordar a tot faller que haureu d'anar a arreplegar-la amb la indumentària fallera.
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©