CMS modules by everest poker.


Proclamació de Presidents i Falleres Majors de la Falla Reis Càtolics per a l'any 2008

Imprimir
Creado en Jueves, 02 Agosto 2007

El passat dia 21de juliol per la nit varem celebrar l'acte de Proclamació dels nostres Presidents i Falleres Majors per a l'any 2008.

En un marc incomparable com va ser la Piscina Municipal de Silla, la qual varem engalanar per a la ocasió, els nostres representants per a l'any 2008, Jose Rafael, Mari Carmen, Alexis i Monica, varen ser proclamats davant el nombrós públic assistent, convidats, representants d'altres falles, Junta local i autoritats.

L'acte es va caracteritzar per la nombrosa participació de fallers i públic en general i per la seua elegància.

El passacarrer va començar a les 20:30h. Isquérem del casal i anàrem arreplegant un a un a tots els representats de la comissió i sobre les 23:15 h. la comitiva arribava a la piscina, on un camí d'antorxes il.luminava l'access a l'escenari, elegantment decorat amb el pendó amb l'escut de la generalitat, i dos figures de deesses romanes.


L'acte va transcòrrer amb tranquil·litat, a un bon ritme, un a un apujaren tots els representants emocionats davant el seu nomenament. Despres Sandra Rubio va dedicar unes paraules a cadascun dels Presidents i Fallers Majors, i finalment les falles convidades apujaren a felicitar als proclamats.

Per a finalitzar l'acte varem disfrutar d'un exquisit catering que va agradar a tots els presents.

Des de la Junta Directiva volem donar les gracies a les mes de 20 persones que varen col·laborar per a fer possible el celebrar en la piscina aquest acte, ja que sense la seua col·laboració, montant l'entaulat, l'escenari, cadires, il.luminació, so, decorant la piscina, etc.. no s'ha haguera pogut fer l'acte que es va realitzar.

Estem segurs que si per a tots els actes i events que organitza la falla, tenim la col.laboració que hem tingut en aquest acte podrem aconseguir totes les metes que es proposem.

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©