CMS modules by everest poker.


Festa de Sant Fermí

Imprimir
Creado en Jueves, 12 Julio 2007
El passat divendres 6 de juliol varem celebrar la festa de Sant Fermí
Amb la participacio de gran part de la comissió varem disfrutrar de la primera festa tematica del any, a que acudirem tots vestits per a la ocasio, pantalo i camiseta blanques i mocador i faixi roig.
Tambe aprofitarem per a firmar de forma oficial els contracts amb els artistes fallers, xaranga, pirotecnic, y atraccions infantils.

La primera edicio d'aquesta tematica, va ser tot un exit de participació, la gent va baixar i s'ho va passar de lo més be, tots vestits de pamplonica, i algu que altre vestit de torero.

Al sopar asistiren com a convidats els membres de la xaranga, els pirotecnics, els artistes fallers amb les seues dones, i els del parc infantil. També contarem amb la presencia de membres del partits politics de Silla, UV, PSOE i Verds.

Despres de sopar es fica en marxa el bou mecanic que hi havia preparat per a la ocasio, (evidentment en una festa de Sant Fermí no poden faltar el bous) i començaren les rises vegent com la gent caia del bou una i altra vegada.

Tenim que lamentar algun que altre ferit, que s'enrecordaran d'aquesta festa durant algun temps.

Tambe ressenyar que al cumplirse les 12 i passar a ser dia 7 de juliol, varem felicitar a Mari ja que era el seu aniversari.

 

 

 

 

 

FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©