CMS modules by everest poker.


Festa de Sant Joan

Imprimir
Creado en Domingo, 24 Junio 2007

Ahir dissabte 23 de juny varem celebrar a la falla la festa de Sant Joan.
Amb la participacio de mes de 200 persones, (fallers i no fallers), que varen disfrutar d'una gran festa amb play-backs, bingo, rifa de un pernil i la batalla dels sexes.

La festa va comencar de vesprada amb la realizació dels jocs infantils per als mes menuts, despres varem preparar les taules per a sopar a la nit. mes de 200 persones varen ocupar tota la part la carrer davant del casal i la replaceta, i varem disfrutar d'una vegada de lo mes agradabe.
Es baixarem el sopar de "sobaquillo", encara que alguns es varen fer una torra, i varem comprar al casal la beguda i les fabes, caragols i braves que havien preparat per a la ocasio. una vegada sopats, començaren a rodar les jarres d'aigua de valencia, i començaren els play-backs. la participacio de la comissio infantil va ser molt activa i ens varen preparar 7 numeros de los mes variat.
Varen fer 3 bingos, es va rifar un pernil, i per a acabar varen fer la guerra dels sexes, on xics i xiques se enfrentaren en un divertit duel, superant les diferents probes, adivinar cançons, adivinar imatges distorsionades, cantant, etc..
finalment a les 2 del mati va a acabar la festa.
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©