CMS modules by everest poker.


Actes programats per a aquest cap de setmana

Imprimir
Creado en Miércoles, 27 Febrero 2008
DIVENDRES DIA 29
A les 22:00 h. anirem al Saló La Masia d'Almussafes, per celebrar la Nit d'Exaltació, de les Falleres Majors de les Falles del Poble de Silla, acte que organitza la Junta Local Fallera. Els que no vinguen saben que al casal es farà el sopar com es costum.

DISSABTE DIA 1
A les 16:00 Concentració al casal per a anar a la cavalcada del pregó. El ordre de les carroçes estara ficat en el panel d’anuncis.
A les 22:00 h. sopar d'entrepà, després farem la Presentació interna per ficar les bandes a les falleres que no es visten en la Presentació Oficial. Després tindrem disco casal.

DIUMENGE DIA 2
A les 10:00 h.esmorzar a càrrec de qualsevol dels molt i bons cuiners que tenim a la comissió que ens sorprendran amb alguna de les seues delicatessen..
A les 12:00 h. primera arreplegà en la que demanem la máxima col·laboració dels nostres veïns per poder ficar un ninot més a la falleta dels xiquets. Despres dinar.
A les 16:30 h.. Junta Local Fallera. Organitza l'exposició dels ninots indultats, en la que anirem a inaugurar-la junt les demes Falles. Després com a novetat enguany, es farà el pregó de les festes falleres a càrrec de les Falleres Majors de totes les falles i una vegada finalitzat, es fara l'entrega de recompenses de la Junta Central Fallera.
A les 22:00 h. sopar d'entrepà.
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©