CMS modules by everest poker.


Programa de Festejos

Imprimir
Creado en Miércoles, 27 Febrero 2008

Normes a complir durant la setmana fallera.

1. A qualsevol dubte o problema, dirigix-te a un Vicepresident.

2. Els actes i horaris d'aquest programa de festejos poden ser modificats, però seran informats dels canvis amb un cartell que hi haurà al casal.

3. Els concursos son responsabilitat de Festejos pot participar tot el veïnat als de paelles, truc i parxís.

4. Dinars, sopars, berenars, es demana la col·laboració per preparar-los i ficar i llevar taula , i mantindre el casal el més net possible.

5. Màxima puntualitat en els actes oficials.

6. Fira infantil, jocs..., sols podran disfrutar-los els fallers i falleres, demanant disculpes als demes i esperant que s'apunten a l'any que ve.

7. No oblides disfrutar al màxim de les festes, respectant els horaris de nocturnitat ja que hi ha gent que te que treballar. FEBRER

DISSABTE DIA 23

Despres d'una setmana de retard per motius aliens a la nostra comissió, es celebrarà la nostra Presentació.

A les 21:00 h. eixirem del casal per fer el passacarrer amb la Junta Directiva i comissió acompanyats per la banda de música que fara que vagen acudint fallers i falleres a arreplegar a les nostres Falleres Majors.

A les 23:00 h. Presentació al Cinema King ** de Silla, de nostra Fallera Major, President i fallers i falleres de la Falla Reis Catòlics.

Fallera Major: Mari Carmen Muñoz i Fernandez.

President: Jose Rafael Peris i Marco.

DIUMENGE DIA 24


A les 15:30 h., eixirem del casal i poquet a poquet anirem arreplegant a tota la comissió infantil fent un passacarrer i arreplegarem a nostres Falleres Majors infantils i President.

A les 18:30 h., Presentació Infantil, al Cinema King** de Silla, de nostra Fallera Major Infantil, President, i tots els xiquets i xiquetes que som en la comissió infantil.

Fallera Major infantil: Monica Rubio i Monfort

President infantil: Alexis Gutierrez i Alfaro

** Local de Presentació no confirmat en el moment de tancament d'aquest llibret

DIVENDRES DIA 29

A les 22:00 h. anirem al Saló La Masia d'Almussafes, per celebrar la Nit d'Exaltació, de les Falleres Majors de les Falles del Poble de Silla, acte que organitza la Junta Local Fallera. Els que no vinguen saben que al casal es farà el sopar com es costum.

MARÇ

DISSABTE DIA 1

Dinarem al casal, i seguidament ens prepararem per eixir a la cavalcada del pregó, on un any mes intentarem sorprendre al poble amb les nostres disfresses originals i divertides.

A les 22:00 h. sopar d'entrepà, després farem la Presentació interna per ficar les bandes a les falleres que no es visten en la Presentació Oficial. Després tindrem disco casal.

DIUMENGE DIA 2

A les 10:00 h.esmorzar a càrrec de qualsevol dels molt i bons cuiners que tenim a la comissió que ens sorprendran amb alguna de les seues delicatessen..

A les 12:00 h. primera arreplegà en la que demanem la máxima col·laboració dels nostres veïns per poder ficar un ninot més a la falleta dels xiquets. Despres dinar.

A les 17:00 h.. Junta Local Fallera. Organitza l'exposició dels ninots indultats, en la que anirem a inaugurar-la junt les demes Falles. Després com a novetat enguany, es farà el pregó de les festes falleres a càrrec de les Falleres Majors de totes les falles i una vegada finalitzat, es fara l'entrega de recompenses de la Junta Central Fallera.

A les 22:00 h. sopar d'entrepà.

Del dia 3 fins el 6, tots els dies. A les 17:30 h. berenar infantil al casal, després tindrem jocs populars, endevinalles, concursos etc.

A les 17:00 h. berenar infantil al casal.

A les 22:00 h.sopar pels majors i despres prepararem les banderetes i anirem a penjar-les, també decorarem el casal.

DIVENDRES DIA 7


A les 17:00 h. berenar infantil al casal.

A les 22:00 h. Gran Concurs de Paelles, i al finalitzar nostra Fallera Major i President faran entrega dels premis de Truc parxís i paelles. Seguidament tindrem Bingo, Rifa i Disco casal.

DISSABTE DIA 8

A les 17:00 h. Berenar i gran parc infantil per als mes menuts

A les 22:00 h. al Saló Hermanos Vélez i per quint any consecutiu celebrarem el sopar d'homenatge als nostres fallers d'honor. Acte que esperem que disfruten junt a tots nosaltres, despres del sopar, gran Disco Mòbil fins que el cos aguante.

DIUMENGE DIA 9

A partir de les 10:00 h. esperem fer un bon esmorzar, en aquest cas improvisarem tot ja que despres d'una nit com la que haurem passat no se si algú tindrà fam.

A les 12:00 h. Arreplegà per tota la barriada.

A les 15:00 h. dinar, café, xampany, puro i lo que faça falta.

A les 17:00 h. Berenar i parc infantil.

A les 22:00 h. sopar d'entrepà.

Del dia 10 fins el 13, tots els dies. A les 17:30 h. berenar infantil al casal.

A les 17:00 h. berenar infantil al casal.

A les 22:00 h. hores sopar pels majors i despres anirem a pintar escuts.

DIVENDRES DIA 14

Al llarg del dia plantarem la falla gran, i ens muntaran la carpa per a falles, ja que en el casal no cabem.

A partir d'eixe dia i fins que acaben falles hi hauran dinars i sopars tots els dies a la carp, per a apuntar-se als dinar mireu el tauler de noticies de la Falla.

A les 17:30 h. berenar infantil, pagat pel nostres President i Fallera Major Infantils, Alexis i ´Monica. A continuació fàrem la pesentació interna infantil.

A les 20:00 h. Concurs 12 hores de Parxis i Truc. 12, 13, 14 o les que facen falta, ja que esta en xoc el prestigi i els jupetins de Mestre Trucaor. Recordem que ambdós concursos no son exclusius de fallers, i que poden apuntar-se veins i fallers d'altres falles, encara que lo de guanyar ho tindran prou difícil.

DISSABTE DIA 15

De bon matí vindran a plantar la nostra falla infantil, que enguany deixara bocabadats a molta gent.

A les 10:00 h. esmorzar de la plantà pagat per la Fallera Major.

Durant tot el dia dinarem, berenarem i soparem junts i prepararem tot el material necessari per a anar ben preparats a l'arreplega del ninot

A partir de les 11:00 h. mes parc infantil per als infantils, a vore si es cansen be i a la nit ens deixen dormir tranquils

A les 17:30 h. Berenar infantil, pagat pel President i la Fallera Major Infanils, i a seguir botant.

A les 21:00 h. sopar infantil, i seguidament sopar de la comissió major, una vegada vinga la Xaranga ens prepararem per anar a pels ninots indultats amb tots els que vullguen vindre i participar.

Prop de les 24:00 h. del dia 15 i una vegada ens canten les albades i tinguem els ninots ens anirem a fer un xicotet passacarrer de camí al nostre casal. Cuan arribem prepararem els monuments, decorant-los amb flors i gespa com tenim costum per deixar el punt i final al jurat, entre unes coses i altres tindrem disco casal el que sera interromput per la Junta Local Fallera que vindran a cantar unes albades als nostres representants, després rematarem la festa.

DIUMENGE DIA 16 I DIUMENGE DE RAMS

A les 10:00 h.esmorzar pagat per la Fallera Major.

A partir de les 11:00 h. i per no perdre la costum: Fira infantil

A les 14:00 dinar per als infantils, pagat per la Fallera Majos i President Infantils.

Berenar a les 17:00 h. pagat per Alexis i Monica, i després dos grans unflables.

Sopar infantil a les 21:00 h.

Esta nit la Mari Carmen, la nostra Fallera Major, ens convidarà a sopar serà com sempre a partir de les 22:00 h.

Despres del soparet hi haurà concurs de tortades, i deprés per a cremar la grassa, a menejar el cul al nostre Disco-Casal.

DILLUNS DIA 17 I DILLUNS SANT

Primera despertà a les 8:00 h., es demana la participació del major número de fallers i falleres, ja que em de despertar a tot el veïnat. La xocolata es fara en casa de la Fallera Major.

A les 10:00 h.esmorzar pagat per la Fallera Major, Mari Carmen. Sigau puntuals ja que hem d'anar a pels premis i sempre esteu en taula.

11:30 h. al casal concentració per anar a fer el passacarrer fins la Plaça la Senyoria on junt a les demes comissions anirem a la Plaça del Poble ens donaran els premis que ens mereixem o que els done la gana, aixina i tot gràcies, no faltes passarem llista.

A les 15:00 h. Paella pagada pels nostres President i Fallera Major Honorific: Salvador i Manolita.

A les 19:00 h. Passacarrer per a ensenyar a tot el barri els premis que ens hagen donat pel matí.

A les 21:00 h. sopar infantil, per cortesia dels nostre President i Fallera Major Infantil.

A les 22:00 h. gran sopar amb la companyia dels fallers d'honor que vullguen compartir una nit amb nosaltres, el sopar es d'entrepà i després gran show de varietets amb sorpreses e incògnites.

DIMARTS DIA 18 I DIMARTS SANT

Segona despertà, a les 8:00 h., està si sera sonaeta, no m'ho perd per res del món. La xocolatà sera en casa del President Infantil.

A les 10:00 h. esmorzar pagat per la Fallera Major

Prop de les 14:00 h. segons ens toque el torn, dispararem nostra mascletà, casi en el poble veí, (sentim les molèsties es la llei, i algun/a ….).

A les 16:30 h. al casal farem un xicotet passacarrer mentres que arrepleguem nostres falleres majors, agarrarem els rams i anirem a fer l'ofrena a nostra Verge, la Mare de Deu dels Desemparats.(demanem la máxima puntualitat i serietat)

A les 21:00 h. sopar infantil, despres sopar major i …………..BOMBAAA!!!!!

Espectacular, com sempre, amb la companyia de quasi tot el poble, amics, veïns, fallers d'altres comissions etc benvinguts a tots i gràcies per ser fidels a nostra comissió i no fallar cap any, per a tots……………… Disco Piràmide Laia

Gràcies als veïns per no cridar a la poli. Una vegada finalitzada farem festa sorpresa i gran ressopó,,,,,,,,,,, hi hauran premis i……………

DIMECRES DIA 19 I DIVENDRES SANT I FESTIVITAT DE SANT JOSEP

Primer felicitem a tots els anomenats, Pepe, Pepa, José; Josefa, Josep, ….

Tercera i última despertà, cremarem tot el que ens quede, recomanem comprar taps d'orella si algú te proposat dormir ens despedim de tots fins el pròxim any. I com no xocolatà en casa de la Fallera Major Infantil.

A les 10:00 h. esmorzar per cortesia de la Fallera Major.

A les 11:00 h. anirem a la missa de Sant Josep que es celebrara a… ja ho direm

A les 14:00 h.si ens toca el torn pegarem foc a la mascletà..., no tinc paraules per explicar el que significa per a tots, increïble.

A les 17:30 h. berenar infantil, pagat per la Fallera Major Mari Carmen.

Passacarrer boig, no faltes pots dur a qui tu vullgues, quan mes gent, mes soroll, mes ambient.

A les 20:00 h. sopar infantil , pagat per Alexis i Monica, i seguidament a les 21: 00 hores cremà de nostre monument en cas que guanyarem el primer premit passaríem a cremar-la a les 22hores.

A les 22:00 h. sopar de la comissió major.

A partir de les 24:00 h. segons el premit que ens donen dispararem nostre espectacular mascletà nocturna i seguidament la cremà, despedint aquest 2008 de la millor manera que sabem, donant-mos l'enhorabona a tots i brindant amb cava.

Gràcies a tots els anunciants, col·laboradors, fallers d'honor, autoritats, veïns, amics, fallers, fallers, Junta Directiva... Entre tots fem el nostre desig realitat. Esperant el pròxim exercici faller, gràcies i fins l'any que bé

BONES FESTES
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©