CMS modules by everest poker.


Noticies 2007-2008

A.C. FALLA REIS CATOLICS INFORMA:

CAVALGATA DEL PREGÓ:
Cal passar pel casal per a apuntar-se en la llista de carrosses fins al dilluns 2 de març

FALLERS D'HONOR:
Tot aquell faller que vaja a assistir al sopar deu passar per casal, i apuntar-se en la llista y abonar l'import del cobert, abans del dissabte 28.
Tot aquell que sapiga de persones que vullguen ser Fallers d'Honor, que parle en Tomàs.

XALECOS I XAPONS:
Per a tots aquells que el tingueren demanat, ja estan disponibles per a arreplegar-los a partir del divendres 20 de Febrer per la nit. Els mocadors estaran la setmana que ve.

ULTIMS DIES DE HORARI DE OFICINA, PER A QUOTES Y LOTERIA:
Dimarts 24 de Febrer, de 20:00h. a 22:00h.
Dimarts 3 de Març,  de 20:00h. a 22:00h.
Dimarts 10 de Març,  de 20:00h. a 22:00h.
Fora d'estos horaris, no es cobraran ni quotes ni loteria, per tant el dia 10 tot els fallers que no domicilien la quota  deuen de haver pagat Març, i la loteria del mes de Març.


ACTES D'AQUEST  CAP DE SETMANA.

DISSABTE DIA 21

        A les 22:00 h. Al nostre casal sopar d'entrepà i després dels dolços començarà l'acte de la Presentació interna,  on les falleres que  no varen vestir-se amb el vestit regional, desfilaran per la passarel•la per davant de tota la comissió per a imposar-lis la banda de la cort d'honor. Després gran disco casal.

DIUMENGE DIA 22

       A les 12:00 h. Primera arreplegà.
       A les 15:00 h. Paella per a dinar. Cal apuntar-se abans en la llista del Casal. 

Actualitzacions de la Web

Poc a poc van actualitzant-se les seccions amb tot el material d´aquestes falles.

Ja podem vore  la nova secció de Videos, amb els primers videos disponibles i ja hem ficat les primeres fotos de falles.

 

En breu afegirem mes contingut.

Intens cap de setmana previ a falles

Últim cap de setmana abans de falles, i es noten les ganes de que arriben que tenim tots els fallers. Aquest cap de setmana ha sigut molt intens amb multitud d'actes: Concurs de paelles, Fallers d'Honor, Parc Infantil, arreplegaes, Hem dut falla, i hem ballat el chiki, chiki.

Ja s'han acabat les falles 2008

Desprès d'una intensa setmana fallera, el dia 20 a la 01:30 h. cremarem la nostra falla gran i donarem per finalitzat l'exercici 2008.

Han segut unes falles plenes d'actes i activitats, marcades per la massiva participació dels nostres fallers, i per uns premis que ens han deixat un gran gust de boca, amb dos primers en ninot indultat major e ingeni i gracia infantil, tres tercers, les dos falles i el llibret, i el quint en les dos presentacions.

 No ens ha segut possible en festes anar actualitzant diàriament la web, tal com haguérem desitjat, però ara, una vegada recuperats de tant de cansament i son, anirem poc a poc recopilant tot el material i anirem apujant les fotos i vídeos que disposem e informant-vos de totes les novetats que hi haguen a la falla per a l'exercici 2009.

Actes programats per a aquest cap de setmana

DIVENDRES  DIA 7
            A les 17:00 h. berenar infantil al casal.
            A les 22:00 h. Gran Concurs de Paelles, i al finalitzar nostra Fallera Major i President faran entrega dels premis de Truc parxís i paelles. Seguidament tindrem Bingo, Rifa i Disco casal. (Cal apuntarse abans en la llista que hiha al casal)
 
DISSABTE DIA 8
            A les 17:00 h. Berenar i gran parc infantil per als mes menuts
            A les 22:00 h. al Saló Hermanos Vélez i per quint any consecutiu celebrarem el  sopar d'homenatge als nostres fallers d'honor. Acte que esperem que disfruten junt a tots nosaltres, despres del sopar,  gran Disco Mòbil  fins que el cos aguante.

DIUMENGE DIA 9
            A partir de les 10:00 h. esperem fer un bon esmorzar, en aquest cas improvisarem tot ja que despres d'una nit com la que haurem passat no se si algú tindrà fam.
            A les 12:00 h. Arreplegà  per tota la barriada.
            A les 15:00 h. dinar, café, xampany, puro i lo que faça falta.
            A les 17:00 h. Berenar i parc infantil.
            A les 22:00 h. sopar d'entrepà.
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©