CMS modules by everest poker.


Altre cap de setmana frenètic

Imprimir
Creado en Miércoles, 03 Marzo 2010
El cap de setmana va començar el passat divendres amb el sopar d'entrepà i despres anarem a pintar el escut al nostre President Infantil Aaron. .

Va continuar el dissabte, on pel matí varem fer la nostra primera arreplegà, per la vesprada anarem a per part de nostra falla Gran, i per la nit varem celebrar el sopar homenatge als nostres Fallers d'Honor, celebrat al Saló Santo Domingo de Albal, on fallers i fallers d'honor, varem disfutar d'un gran sopar i d'una gran festa fins ben entrada la matinada.

El  diumenge  celebrarem la segona arreplegà , encara que l'oratge pareixia que no ens acompanyava al  cap i a la fi es poguérem lluir les màximes representants acompanyades del grup de dansa i de tots els falleres pels carrers del nostre barri.
 
Despres de dinar al casal, a la vesprada varem celebrar l'acte de la presentació infantil interna, on els xiquets i les xiquetes que per motius diversos no és pogueren vestir per a la presentació també tingueren el seu moment de reconeixement.Mes fotos
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©