CMS modules by everest poker.


Cap de Setmana plé d'actes

Imprimir
Creado en Miércoles, 24 Febrero 2010
Una vegada passades les presentacions, les falles ja s'apropen i amb elles els nombrosos actes que hem estat esperant durant tot un any.

El passat cap de setmana va començar el divendres per la nit amb la exaltació de les Falleres Majors. Desprès de varis anys fent-se fora de Silla, enguany el acte a tornat a Silla, a la Nau Jove, i es va notar en el augment de fallers assistents. Es va presentar la Junta Local, el mantenidor va exaltar a totes les Falleres Majors, i desprès hi hagué festa fins ben entrada la matinada.

El passat dissabte varem sopar al casal per desprès dur a terme l'acte de la presentació interna , per tal que les persones que no és pogueren vestir per a la presentació, tinguen el seu moment de reconeixement, al mateix temps és dona la benvinguda a totes aquelles persones que per primera vegada formen part de la nostra comissió.

Una volta finalitzat l'acte de la presentació és prosseguí a despenjar els quadres dels representants del 2009, per tal de penjar el de la Fallera Major , Sonia,  el de la Fallera Major Infantil ,Alba, i el del President Infantil, Aaron .

Desprès anàrem a pintar els escuts a casa de Sonia i de Tomàs.

 El diumenge 21 anàvem a fer la primera arreplega, pero lamentablement es tingué que suspendré per la pluja.

Mes fotos
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©