CMS modules by everest poker.


Grans Presentacions del XXX Aniversari.

Imprimir
Creado en Miércoles, 17 Febrero 2010

Emotiva, senzilla i elegant, així es pot definir la presentació de nostra Fallera Major: Sonia Iranzo i Serrador, que va tindre lloc el passat dissabte 13 de febrer a la Nau Jove de Silla.  La presentació va estar amenitzada per  un teatret que tractava sobre la indumentària i tradicions valencianes, i va contar amb  participació de les Falleres Majors i Presidents dels 30 anys d´història de la falla. En el moment de l´obertura el  nostre grup de dansa va ser protagonista amb el seu ball. L'escenari estava compost per uns elegants tapissos, i de darrere del més gran d'ells va eixir nostra Fallera Major. La fallera Lucia Dasí va ficar l'emoció fent l'exaltació
El diumenge a la vesprada, amb una gran afluència de públic, varem celebrar la Presentació de nostre President Infantil: Aaron Jimenez Esteban, i nostra Fallera Major infantil: Alba Navarro Navarro. Contarem amb la presencia ja crescudets dels Presidents i Falleres Majors Infantils dels 30 anys d´història de la falla.
La escenari estava inspirat en un gran carrusel i  l´obertura va ser espectacular. Una batucada, dona pas a el somni d´una xiqueta on tots els seus joguets es ficaven a ballar, creant un espectacle increïble, on finalment, aparegué primer el nostre president infantil, i finalment nostra fallera major infantil. Josep el pare de Alba, va ficar en l'exaltació el punt culminant a una gran Presentació.  


Mes fotos
FRC-FALLES 2015
Copyright 2012

©